Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwe uitdagingen...

Van bloemiste naar Voedingsadviseuse, bloei en groei maar nu in de gezondheidsbusiness 😉
Blijkbaar moet het eerst even minder met je gaan voordat het beter wordt. Uit het dal klimmen bleek een dure levensles...
Eerst werkte ik met mijn handen, nu met mijn hart en veel meer op gevoel. Een goede lifestyle is van levensbelang voor je gezondheid;
Rust, beweging, zuurstof, water en voeding rijk aan vitamines en mineralen (dus geen vulling).

Nooit gedacht dat ik mijn fysieke winkel met vaste openingstijden zou gaan verruilen voor een business met veel gelijk gestemde collega's die zowel offline als online, thuis als onderweg mogelijk is met flexibele tijden. 

 

Update over Naturel lifestyle

( BLOG )

Iets over mezelf…

De meesten van jullie zullen denken, waarom doet ze niet veel meer met haar woonwinkel ? Ja de winkel was mooi. Heel mooi zelfs maar leverde teveel stress op. Doe je dan helemaal niks meer met de winkel? Af en toe nog hobby matig, mijn prioriteiten zijn inmiddels veranderd.

Onze business vraagt steeds meer tijd omdat het in vijf jaar tijd enorm gegroeid is. We organiseren iedere maandagavond presentaties en tegenwoordig ook business dagen waar we door te informeren en inspireren een flinke beweging op gang weten te brengen.
Het idee van een sneeuwvlok dat rustig neer dwarrelt. Maar wanneer er steeds meer sneeuwvlokjes naar beneden komen kan het zomaar een lawine worden...

Zoals inmiddels velen weten ben ik ontzettend opgeknapt door een andere "lifestyle". Van een dood vogeltje met een burn-out naar (volgens Klaas) een lawaai papegaai… Wanneer het goed met je gaat sta je positiever in het leven en straal je dat blijkbaar ook uit. Van een complimentje krijg je weer energie en het is nog gratis ook ;-) 

Op orthomoleculair gebied ben ik nog steeds aan de studie. Nieuwe inzichten, blijven leren en van elkaar leren is wat ons netwerk zo sterk maakt. En zo komen er altijd nieuwe "uitdagingen" op je pad wanneer je er voor open staat...

Meetapparatuur

Jaren geleden heeft de EMB bloedtest bij mij ervoor gezorgd dat ik met de neus op de feiten werd gedrukt. Dat mijn lichaam niet was zoals het hoorde te zijn. De ogen werden me geopend en vanaf dat punt heb ik mijn "lifestyle" aangepast. Omdat ik zo enthousiast was over deze test die mijn leven in de positieve zin had veranderd besloot ik aan de studie te gaan. Zelf de EMB bloedtest gaan doen bij mensen die net als ik even verder kijken dan hun neus lang is en kiezen voor het "alternatieve circuit".

Door de lifestyle business ben ik via een collega in contact gekomen met een leverancier in meetapparatuur. Een Zwitsers bedrijf die nu gelukkig ook buiten Zwitserland opereert. Aangezien we er zo enthousiast over zijn hebben we besloten hier ook mee aan de slag te gaan.

We hebben de eerste metingen met succes gedaan. Het geeft een mooi duidelijk overzicht maar enige orthomoleculaire kennis is natuurlijk wel vereist om de uitkomsten goed te kunnen interpreteren. Met 100 wetenschappelijke onderzoeken en een database aan informatie bespreken we met u de resultaten.

Na de check zijn binnen enkele minuten zijn de volgende zaken duidelijk;

Vitamines, mineralen, spoorelementen, zware metalen, stofwisseling, ontgifting, immuunsysteem, hormonale toestand, emotionele toestand, verzorging gewrichten, kwaliteit van haar en huid, spijsvertering, enzymen, insuline resistentie, maar ook hartfrequentie, zuurstof verzadiging, flexibiliteit van de aderen, stresstoestand, hart coherentie en pols index, alles op celniveau.

 

Holigomed

De vier punten maken het mogelijk!

Celmeting toont de biologische beschikbaarheid van mineralen en sporenelementen aan

De vraag welke concentraties van voedingsstoffen in onze cellen aanwezig zijn of moeten zijn om een optimale fysiologie te garanderen, was tot nu toe niet gemakkelijk te beantwoorden. Het gebruik van reflectiespectroscopie-analyse van de vier punten op de palm van de hand levert nu waardevolle informatie op over de concentratie van de geanalyseerde stoffen in de weefselkolommen, en wel tot 70% intracellulair en 30% extracellulair. Dit maakt het mogelijk de biologische beschikbaarheid van mineralen en sporenelementen, alsmede de aanwezigheid van toxische metalen in het lichaam te bepalen.

De methode die onze OLIGO/check gebruikt om de hoeveelheid sporenelementen en mineralen in het weefsel op te sporen, wordt spectrofotometrie genoemd. Dit is een methode van kwantitatieve analyse waarbij de mate van absorptie en de optische dichtheid van een bekende chemische stof in het weefsel gemeten kan worden door middel van een gebundelde lichtstraal. Het onderliggende principe is dat elk chemisch bestanddeel licht in een specifieke golflengte absorbeert, uitzendt en/of reflecteert.

De OLIGO/check technologie

Wat de technologie zo geweldig en revolutionair maakt, is het feit dat de voor het toestel ontwikkelde software niet alleen 21 mineralen en sporenelementen, maar ook de 15 belangrijkste toxische metalen kwantitatief kan meten. Door middel van statistische referentiewaarden en logaritme formules wordt het meetresultaat op zodanige wijze gepresenteerd dat het een logische interpretatie voor de gebruiker mogelijk maakt. De OLIGO/check technologie maakt het mogelijk om met behulp van een eenvoudig stoplichtsysteem te beoordelen of de gemeten concentraties in het optimale, suboptimale of zelfs kritische bereik zijn. Daarom is het belangrijk precies te bepalen welke lichaamseigen parameters aanwezig zijn.

De referentiewaarden voor de evaluatie van de OLIGO/check zijn vastgesteld op basis van meer dan driehonderdvijftigduizend metingen die bij gezonde personen zijn uitgevoerd met verschillende parameters. Hieruit kunnen statistische conclusies worden getrokken met betrekking tot soortgelijk gemeten waarden in relatie tot fysiologische regulatiesystemen.

SO/check maakt het mogelijk

 

Het SO/check-platform biedt een innovatieve oplossing voor het herkennen en monitoren van fysiologische markers in real time.

Met zijn OLIGO-, CARDI- en G-NIOM-analysepijlers biedt ons virtueel platform drie revolutionaire methoden gebundeld in één innovatieve technologie en ondersteunt het onze cliënten bij efficiënte, holistische consultaties.

In de holistische geneeskunde ligt de nadruk op het consequent blootleggen van alle oorzaken. De analyse van mineralen, sporenelementen en toxische metalen door OLIGO/check, in combinatie met de evaluatie van het functioneren van de bloedsomloop door CARDI/check, biedt een ideale ondersteuning voor een holistisch advies. Bovendien analyseert de G-NIOM/check de darmflora in een laboratorium-test, waardoor SO/check een innovatief platform wordt voor het behoud en de bevordering van de gezondheid.

naar de pagina Analyse van Holigomed