Spring naar hoofd-inhoud

Naturel Bruidswerk

Trouwen doe je niet alleen. Met de juiste partner"s" maak je van jouw dag de mooiste van je leven. We helpen je graag de juiste keuzes te maken. 

De bruiloft..

Trouwen doe je maar één keer in je leven. Tenzij je graag van een feestje houdt... Om je bruiloft onvergetelijk te maken wil je niets aan het toeval overlaten.
Het enige waar je geen invloed op hebt is het weer. Maar als het gaat om; De juiste bruidegom, de juiste bruid, de mooiste trouwjurk, de geschikte trouwauto met autostuk en uiteraard verschijnen met een prachtig bruidsboeket op je trouwlokatie moet je toch bij Naturel zijn. Bruidswerk en corsages van de mooiste bloemen... 

Mochten jullie nog meer wensen hebben zoals bloemwerk in de kerk, op het trouwfeest, bij de receptie of op lokatie. Laat het ons weten. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Stuur uw trouwfoto's met bloemwerk in...

Graag willen we in de toekomst een soort trouwalbum maken op deze pagina van bruidsparen die reeds zijn getrouwd en hun bloemwerk hebben laten verzorgen door Naturel. Daarom willen we vragen of zij hun leukste foto's willen mailen naar info@naturelsurhuisterveen.nl

Eenmaal per jaar zal er een waardebon van Naturel worden weggegeven aan een willekeurig koppel.